Novosti

DANTE predstavlja video spot za pjesmu “Šta se radi”!

Objavljeno:

DANTE predstavlja video spot za pjesmu “Šta se radi”!

“Miris kokosa, tihi jazz, nas dvoje...”

Ovim riječima počinje tekst novog singla mladog iločkog repera- Dantea, sa zagrebačkom adresom. Pjesma je nakon tri tjedna puštanja u radio eter dobila i svoj video spot.

Spot je sniman na Kordunu, Korani kod Karlovca, vili u Samoboru i ateljeu Esme designe, a u spotu se, osim Dantea, pojavljuje i njegova djevojka Danijela.

“Pjesmu sam napisao njoj, u nekoj fantaziji i maštanju nastao je ovaj tekst. Na Korani, gdje odmaramo i bježimo iz grada, u jednom lijepom danu, odmaranja i našeg druženja sa psima, samo je došao tekst za “Šta se radi” rekao nam je Dante.

Režiju potpisuje Tomislav Pulić, poznati dokumentarist koji se prvi puta okušao u stvaranju video spota i slobodno možemo reći - Puliću nemoj da je i zadnji. Snimatelj je Teo Bekavac, dugogodišnji redateljev suradnik i priznati snimatelj raznih domaćih filmova, serija i dokumentaraca koji je također ostavio svoj “touch” na ovom video broju. Glazbu i produkciju potpisuje Silvio Pasarić – Silver”.

Nakon pjesama “Za mene pleši” i “Vladar Svemira” na kojoj mu se pridružio i Mario Huljev, “Šta se radi” četvrti je singl s nadolazećeg albuma radnog naziva “Kruha i Igara”. Album bi trebao biti objavljen krajem godine u izdanju diskografskih kuća Sipa Music i Menart.

Pjesmu možete slušati i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/65099642

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »