Novosti

Novi spot i singl! EoT feat. Fenksta – „Dugi Prsti Sudbine“!

Objavljeno:

Novi spot i singl! EoT feat. Fenksta – „Dugi Prsti Sudbine“!

Karlovačka beskompromisna trojka EoT udara ponovno s novim neobičnim singlom - 'Dugi Prsti Sudbine' u suradnji s reperom i producentom Fenksta.

Singl je obojen hip hop trenucima koji su svojevrsni omage na 90-e, uz epski refren popraćen anđeoskim zborovima, zaraznim groove-om ritam sekcije, ujevićansko-krležijanskim izričajem, impaktnim rap dionicama te umjetničkom suradnjom koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Dugi Prsti Sudbine je sirovi monolog o unutarnjem konfliktu čovjeka koji je vjeran sebi, koji ne podliježe konformizmu i slabostima uma - jer je svjestan da će tama kroz koju hoda tek tada postati svjetlost.

Popratni video broj producirao je Vjekoslav Palinić, a režirali su ga EoT i Vjekoslav Palinić. 

Glazbu je napisao akademski glazbenik i multiinstrumentalist Boris Kolarić (Hooligan Mauz Studio) kao i tekst, koji je reper i producent Fenksta, svojim izričajem upotpunio. Pjesmu je snimila i producirala glazbenica, vokalistica i producentica Maja Kolarić (Hooligan Mauz Studio). Za otpjevane dionice dječjeg zbora je zaslužna 4. grupa Baletnog studija Zorin dom 2022/2023 voditeljice Martine Maričić , a za solo dječju izvedbu zaslužne su Melani Cindrić i Laura Netretić iz navedene 4. grupe. Za aranžman je zaslužan EoT, a mix i master radio je Henrik Larsson, producent i inženjer Deadmanaudio studija u Stockholmu. Za dizajn je zaslužna Maja Kolarić, a za grafičku obradu glazbenik i grafički dizajner Goran Glavač Goggy iz Goran Glavač Design-a.

Pjesmu „Dugi Prsti Sudbine“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/dugi-prsti-sudbine

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »