Novosti

Upoznajte Angela! Ovogodišnji pobjednik Darfesta predstavlja svoju prvu pjesmu na hrvatskom jeziku!

Objavljeno:

Upoznajte Angela! Ovogodišnji pobjednik Darfesta predstavlja svoju prvu pjesmu na hrvatskom jeziku!

Angelo je 23. godišnji student Glazbene akademije u Ljubljani, smjer operno pjevanje koji je s pjesmom „Zauvijek moja“, na ovogodišnjem 19. Darfestu, osvojio je Grand Prix za 1. mjesto.

„ Pjesma Zauvijek moja, s drugim izvođačem i tekstom, bila je prijavljena na najveći slovenski festival, ali nije prošla. Uvijek se sve dešava s nekim razlogom. Pjesmu sam dobio ja na kraju i s njom pobijedio na Darfestu. Bilo me strah kako će to sve ispasti, ipak je to druga država i publika, ali bilo je zaista super. Rođen sam u Makedoniji, živim u Sloveniji i cijeli život želim svoju glazbu proširiti na cijelu regiju. Student sam opernog pjevanja, volim modu, veliki sam gurman i vodim svoju školu pjevanja. Moj najveći hit, pjesmu Jagoda koja je u Sloveniji vrlo popularna, napisao je Martin Žunec tako da mi suradnja i rad izvan granica nije nešto novo.“ – rekao je Angelo.

Pjesma „Zauvijek moja“ kojom ambicioznije stupa na glazbenu scenu, plod je suradnje s autorima Goranom Šarcem, tekstopiscem Robertom Pilepićem i Aleksandrom Valenčićem.

Glazbom i pjevanjem se bavi od najranijeg djetinjstva, ima nekoliko singlova, a odlikuje ga suverena izvedba i lirski vokalni pristup.

Pjesmu „Zauvijek moja“, slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/zauvijek-moja-angelo

Angela pratite na njegovom službenom Facebook i Instagram profilu.

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »