Novosti

DARKO RUNDEK - Poslušajte novu verziju pjesme „Don Juan“ s hvaljenog albuma „Mostovi“!

Objavljeno:

DARKO RUNDEK - Poslušajte novu verziju pjesme „Don Juan“ s hvaljenog albuma „Mostovi“!
  1. godine, Rundek Cargo Trio objavio je svoj drugi studijski album pod nazivom „Mostovi“ (Menart). Album kojega je nahvalila publika i struka, u to vrijeme, našao se na gotovo svim top listama najboljih domaćih i regionalnih izdanja. Trio je te godine, prvi puta predstavio album na rasprodanom koncertu u Tvornici kulture nakon čega je uslijedilo niz nastupa diljem regije. Upravo je pjesma „Don Juan“ bila najavni singl novog albuma. Devet godina nakon, Darko Rundek, pjesmi dodjeljuje novo ruho i predstavlja je u nešto drugačijem aranžmanu.

Pjesma "Don Juan" je izvorno nastala kao song za istoimenu plesnu predstavu u produkciji Bitef teatra i koreografiji Maše Kolar, na originalnu muziku Rundek Cargo Trija uživo. Isabel, Duco i ja smo osjetili da je pjesma lijepa i intrigantna i izvan konteksta predstave pa smo je snimili i objavili na albumu Mostovi, 2015.g. Sa ovom vremenskom distancom učinilo mi se da "Don Juanu" treba nova verzija s malo manje teatralnosti u vokalu i s malo pitkijim aranžmanom. Nadam se da će vas dodirnuti. Možda zavesti?“ – rekao je Rundek.

 Novu verziju pjesme Don Juan možete slušati na streaming servisima.

https://bfan.link/don-juan-2024

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »