Novosti

Andreja, Rundek & Ekipa "Ftičeki" donose međimurski zvuk u centar Zagreba!

Objavljeno:

Andreja, Rundek & Ekipa "Ftičeki" donose međimurski zvuk u centar Zagreba!

Nova sezona „Čaše osvježavajućeg zvuka“ u Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7 počinje u srijedu 12.9. u 18 sati i to pretpremijernim nastupom Andreje Kurelec Košavić te Darka Rundeka & Ekipe „Ftičeki“!

 Zagrebačku pjevačicu, trubačicu i performericu Andreju Kurelec Košavić s Rundekom &

Ekipom povezao je rad na albumu MURA. Andreja je izabrala 12 svojih najdražih međimurskih pjesama, koje je odavno željela otpjevati i snimiti. Darko Rundek je preuzeo ulogu umjetničkog voditelja. Članovima Ekipe: Roku Crniću (kontrabas), Silviju Bočiću (bubnjevi, gitara), Miri Manojloviću (vibrafon, udaraljke), Ani Kovačić (saksofon) i Igoru Pavlici (truba), pridružili su se Nataša Radušić (mandolina) i Marko First (violina) iz grupe Cinkuši. Većina ovih muzičara je već svirala s Andrejom u grupi Cul-de-Sac, Drunkboat Orchestra i na neformalnim svirkama.

Ovom prilikom nastupit će u sastavu od 5 članova: Andreja Kurelec Košavić, Darko Rundek, Igor Pavlica, Silvio Bočić i Ana Kovačić.

Godišnji odmori su završili, a zagrebačke ulice i dalje prže visoke rujanske temperature. Kako bismo se odmaknuli od poslovnih obaveza koje su nas dočekale pri povratku s godišnjih te se prisjetili laganih ljetnih ritmova i uživancija s plaže, osvježenje stiže u pravi tren i to u obliku glazbene poslastice u knjižari u centru grada.

Ne propustite ovaj sjajan glazbeni nastup koji je na rasporedu 12. rujna u 18 sati. Listajte nove naslove u prekrasno uređenom Megastoreu, uživajte u svirci prekaljenih i poznatih glazbenika te se osvježite uz vitaminsku injekciju Cedevite. Ulaz je besplatan. Vidimo se u Hoću knjigu Megastoreu!

Andreju, Rundeka & Ekipu „Ftičeke“ možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Sve detalje o nastupu u knjižari Hoću znanje pratite na facebook eventu.

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »