Novosti

Lidija Bačić Lille objavila službeni spot za pjesmu s Dore! Pogledajte "Tek je počelo"!

Objavljeno:

Lidija Bačić Lille objavila službeni spot za pjesmu s Dore! Pogledajte "Tek je počelo"!

Na ovogodišnjoj Dori, Lidija Bačić Lille predstavila je pjesmu „Tek je počelo“ koja je vrlo brzo osvojila publiku na Lidijinim mnogobrojnim koncertima i zavladala hrvatskim eterom te je stalno u vrhu nacionalne top liste radijskog emitiranja.

Iako je odmah po završetku Dore, Lille napravila artwork video i trenutno snima pjesme za novi album, odlučila je da tako uspješan singl zaslužuje i službeni spot.

Spot za pjesmu „Tek je počelo“ radio je Dario Radusin, autori su Fayo i Denis Dumančić, a aranžman potpisuje Boris Đurđević.

Unatoč brojnim obavezama i koncertima koji je očekuju u 2019. godini, Lidija je stigla snimiti i spot za ovu radiofoničnu uspješnicu. Trenutno radi na novim pjesmama za album Revolucija, a uskoro izlazi i njezina emisija Planet Lille Show u kojoj će odabrati osobu koja će s njom snimiti duet. Bravo Lille, za tebe je zaista sve tek počelo! J

Pjesmu „Tek je počelo“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/87298302

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »