Novosti

Gospođa i Gospodin Glas na Melodijama Jadrana predstavili su pjesmu „Jubavi svitlo“!

Objavljeno:

Gospođa i Gospodin Glas na Melodijama Jadrana predstavili su pjesmu „Jubavi svitlo“!

U nedjelju navečer u splitskoj Galeriji Meštrović održana je finalna večer glazbene manifestacije 'Melodije Jadrana'. Publika je tijekom večeri imala priliku čuti 25 novih pjesama od kojih je bilo čak šest dueta. Zorica Kondža i Jacques Houdek, svojom jakom vokalnom izvedbom, predstavili su pjesmu 'Jubavi svitlo' i oduševili publiku.

Zorica i ja smo puno puta imali to zadovoljstvo nastupati zajedno i svaki put bismo nakon izvedbe obećali jedno drugome da moramo snimiti baš našu pjesmu. I eto, napokon imamo duet! Kada sam čuo demo, odmah sam predosjetio da bi to mogla biti ta pjesma i čuo sam samo Zoricu. Predložio sam ideju autoru Mariju Božiću, snimio sam info verziju za Zoricu i poslao joj, nadavši se da će joj se svidjeti. I bila je to ljubav na prvo slušanje. Danas imamo pjesmu za koju već mnogi kažu da je za sva vremena. Pomalo je krasi i retro zvuk koji su mnogi pohvalili i rekli da se baš zato ističe. Lijepo je čuti povratnu reakciju publike da su se napokon u pjesmi spojili najdraži im glasovi, a meni je posebna sreća i ispunjenje velikoga sna da imam duet sa Zoricom koju neizmjerno cijenim kao jednu od naših najvećih i istinskih glazbenih diva i glas kojem se oduvijek divim. Ispunila mi se velika želja, a neopisiv je osjećaj bio premijerno izvesti pjesmu u čarobnom ambijentu Meštrovićeve galerije na Melodijama Jadrana i to baš na Zoričin rođendan! Tiho uđe ti u tilo…I do srca svrati…karakter i ljepotu pjesme, najbolje opisuju upravo njeni prvi stihovi!” - izjavio je Jacques Houdek ubrzo nakon premijerne moćne i upečatljive izvedbe uživo pred brojnom splitskom publikom.

Na suradnju i zajedničku izvedbu pjesme, osvrnula se i Zorica:

Puno sam toga ostvarila što sam željela, dogodilo se isto tako puno više lijepih nego li lošijih stvari, jer život se sastoji od jednog i drugog. Tako da sam zahvalna životu, a isto tako i Bogu na obitelji kao i talentu koji sam dobila u kojem uživam i što taj užitak mogu podijeliti sa svojom publikom. Jacques i ja smo stalno govorili kako bismo morali neki duet snimiti, bila je to obostrana želja. Došla je pjesma od Marija Božića koju smo sa zadovoljstvom otpjevali, a govori o tome koliku moć ima ljubav. To je jedna velika pjesma za koju vjerujem da će je mnogi prepoznati baš kao takvu."

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »