Novosti

Roko Sikavica, Sara Ivelić i Nika Barišić u novom spotu Repera Iz Sobe!

Objavljeno:

Roko Sikavica, Sara Ivelić i Nika Barišić u novom spotu Repera Iz Sobe!

Tamo daleko u Hollywoodskoj šumi nalazi se dio njegovog srca. Njezin savršen nosić, oči koje bi očarale svakog mangupa, baršunasti glas i stas, predmet su njegovih požuda. On je jedini koji ju zapravo poznaje i ne može zamisliti nikoga drugog uz svoje desno rame. Iako ju je viđao samo na ekranima, zna da je Jennifer ona koja nedostaje, koja čini njegov život potpunim, koji ga čini boljim.

Roko Sikavica, Sara Ivelić i Nika Barišić, mlade su nade hrvatskog glumišta koje je na jednom mjestu okupio Reper Iz Sobe povodom izlaska novog spota za pjesmu „Jennifer“! Pjesma će se naći na nadolazećem albumu „Unutra“ koji bi u listopadu trebao biti objavljen pod okriljem Menarta.

Spot za pjesmu „Jennifer“ sniman je pod redateljskom palicom Roka Sikavice i Andrije Tomića.

Prepoznatljiv po svom specifičnom glazbenom izričaju, Reper Iz Sobe i ovim je singlom spojio različite stilove poput funka, neo soula i hip-hopa.

Pjesmu „Jennifer“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/jennifer

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »