Novosti

IVAN ZAK obnovio suradnju s Menartom i predstavlja novu pjesmu pod nazivom „Riskiraj“!

Objavljeno:

IVAN ZAK obnovio suradnju s Menartom i predstavlja novu pjesmu pod nazivom „Riskiraj“!

Naš poznati glazbenik i kantautor Ivan Zak, na neko vrijeme, odlučio se povući s hrvatske glazbene scene. Iza kulisa, radio je na ostvarivanju svojih planova i ciljeva i kako sam kaže vraća se zreliji nego prije. Nova, zrelija, etapa njegove karijere započinje upravo singlom „Riskiraj“ koja je spojila njegovu vlastitu diskografsku kuću IZ Records i Menart.

Spot za pjesmu „Riskiraj“, sniman je u Alfa studiju i u jednoj predivnoj vili u Crikvenici pod redateljskom palicom Gorana Jankovića.

 „Nije me bilo neko vrijeme jer sam se htio vratiti zreliji. Na novom projektu okupio sam neke već stare suradnike, ali i one s kojima do sada nisam imao priliku surađivati. Veseli me i ponovna suradnja Menarta i moje kuće IZ Records. Imam velike planove za dalje i unazad dvije godine radio sam na puno pjesama i ostvario brojne suradnje za koje jedva čekam da ih publika čuje.“ – rekao je Ivan Zak.

Ivan Zak jedan je od najpopularnijih domaćih izvođača, a publiku već godinama oduševljava svojim bezvremenskim hitovima koje odlikuje vrhunska produkcija.

Pjesmu „Riskiraj“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/riskiraj

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »