Novosti

Drama i frka na rasprodanom prvom koncertu Matije Cveka!

Objavljeno:

Drama i frka na rasprodanom prvom koncertu Matije Cveka!

Foto: Niko Goga

 

Ovog petka zagrebački klub "Boogie" pokazao se pretijesnim za sve one koji su htjeli doći na prvi solistički koncert Matije Cveka.

Naime, koncert koji je rasprodan još prije dva tjedna opravdao je velik interes koji vlada za ovim mladim izvođačem.

 

Matija Cvek, kojeg je šira javnost upoznala kroz pjesme "Praviš me ludim", "Ako nađem nekoga","Visine" i "Probudi se" koju izvodi uz Sašu i Mladena iz grupe TBF, potvrdio se kao ime na koje hrvatska glazbena scena može ozbiljno računati.

Ovaj izniman mladi vokal i autor, predstavio se plesnim pop funk repertoarom te je izveo i nadolazeći singl "Drama" koji će se ovog ljeta sigurno prometnuti u radijski hit.

 

Na pozornici mu se pridružila i Mia Dimšić , najveće ime među mlađom generacijom glazbenika, a pravu frku u Boogieju izazvala je Zdenka Kovačiček i pokazala iznimnu podršku Matiji.

 

Pred oduševljenom publikom pratio ga je njegov band The Funkensteins u kojem sviraju: Darko Vlahović - bas, Tin Švegović -gitara, Duje Ivić -klavijature, Marin Gregov - bubanj, prateći vokali Martina Đurđević i Lara Demarin te Filip Rušin - beatbox.

 

U publici su se našla i neka poznata imena poput Matijine kolegice Domenice, YouTuberice Maše Zibar i voditelja Ivana Vukušića.

 

Ovaj odličan koncert zasigurno je samo početak priče koja očekuje Matiju Cveka koji se ovog tjedna uz Vojka V, TBF, Detour, Let 3 i Frajle našao na popisu izvođača KulaKula festivala koji se ovog ljeta održava u Trogiru od 01.-03.08.

 

Matiju Cveka pratite i na njegovom Facebooku

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »