Novosti

NOVO U MENARTU! Goran Orešković predstavlja svoj prvi singl „Riječi“!

Objavljeno:

NOVO U MENARTU! Goran Orešković predstavlja svoj prvi singl „Riječi“!

Goran Orešković, široj javnosti poznatiji po sudjelovanju u glazbenoj emisiji RTL Zvijezde i The Voice, sada pod umjetničkim imenom GOGI, predstavlja svoj prvi singl „Riječi“!


„Pjesma „Riječi“ je nastala tako što smo moj prijatelj Đino Silić i ja, uvijek rado sjedili na nekoj klupici u prirodi u Delnicama, s gitarom i papirom i stvarali bismo melodije i tekst. No, kako sam preselio u Zagreb, sada se često čujemo telefonski kada mi Đino pošalje neki svoj novi tekst. U slobodno vrijeme volim raditi nove melodije i njegov tekst pretvarati u pjesmu pa smo tako započeli ovu pjesmu "Riječi". Na druženju s ekipom glazbenika, prijatelja često pustimo jedni drugima svoje radove pa sam jednom prilikom tako pustio nedovršenu pjesmu Matiji Cveku kojem se svidjela ideja i kojoj je on dodao još melodije i teksta. Jako sam sretan što imam prvu pjesmu iza koje stoji jako veliki trud i meni jako dragi ljudi.“ – rekao je Gogi.

Spot za pjesmu „Riječi“ sniman je u Zagrebu

„Drago mi je što su za cijeli vizualni dio pjesme zaslužni također moji dragi prijatelji Nik Rozić i Ivan Martinović. Zapravo mogu reći da je moja prva pjesma nastala u okolini dragih ljudi i mislim da je to jako bitna stvar jer, sve je uz prijatelje lakše i svi želimo samo najbolje napravit jedni za druge.“ – izjavio je Gogi.

Autori teksta su Matija Cvek i Đino Silić. Za aranžman i produkciju, zaslužni su Igor Drvenkar i Dario Mihić, dok je mastering odradio Igor Ivanović.

Pjesmu „Riječi“, slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/gogi-rijeci

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »