Novosti

70 000 pregleda na YouTube-u u 7 dana! Album „Zbirka zadataka“ morate poslušati!

Objavljeno:

70 000 pregleda na YouTube-u u 7 dana! Album „Zbirka zadataka“ morate poslušati!

Album sadrži 35 pjesama, 38 izvođača, 2 pjevača i 1 pjevačicu i 2 scratch majstora, a vokali su snimani na 22 različite lokacije. Spojio je ujedno i 13 gradova od Londona i Nottinghama do Zagreba, Rijeke, Vinkovaca, Splita...

 Na njemu se nalaze imena kao što su: Nered, Stoka, Alejuandro Buendija, KC Da Rookee, Ropez, Dante, Scriptor i mnogi drugi. Cijeli album je producirao Kickass koji je odradio mix većinskog dijela albuma. Pjesme su uglavnom snimljene u 136 Records Studiju, a za većinu pjesama, master je odradio Mislav Sirovina poznatiji kao „Sirko“.


„Prije godinu i pol dana sam stupio u kontakt s Menartom gdje smo dogovorili izdavanje albuma. No ideja je kružila u mojoj glavi već godinama, a tek prošle godine sam se bacio na posao. Ovaj album je posvećen hip-hopu, to je nešto što nas je povezalo.
Na albumu je trebalo biti još više izvođača, no mnogi nisu stigli zbog obaveza, gaža ili drugih stvari. Smatram da je ovakav projekt mogao napraviti bilo koji producent koji je malo duže u glazbi jer svatko od nas ima, Bogom dan, talent kojeg je samo potrebno izbrusiti.
Album je generalno hip-hop zvuk s elementima elektronike ponegdje.
Hvala svim izvođačima, hvala Menartu, hvala svima koji su na bilo koji način doprinjeli ovom svemu.“ –
rekao je Kickass.

Album „Zbirka zadataka“ slušajte na:

streaming servisima: https://bfan.link/zbirka-zadataka

YouTube-u: https://youtu.be/xH2malZDX-0

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »