Novosti

“Mijenjaš me“ - poručuje Dorotea svojim novim jesenskim singlom!

Objavljeno:

“Mijenjaš me“ - poručuje Dorotea svojim novim jesenskim singlom!

Već prvi stihovi “Ruka u ruci, osmijeh na licu...“, u startu nas obavijaju toplinom i stavljaju nam lagani smiješak. Upravo je to novi singl „Mijenjaš me“, mlade i perspektivne Dorotee, dobitnice brojnih nagrada na festivalima za mlade, koji nas odvodi u slatko sanjarenje.

Dorotea je maturantica 3.gimnazije u Zagrebu koja uz svoj odličan uspjeh ulaže i puno vremena i energije u svoju najveću ljubav - glazbu. Može se pohvaliti mnogobrojnim pobjedama na festivalima za mlade. Jedna od dražih joj je, pobjeda u kategorijama nagrada izvrsnosti, najbolji tekst i najbolji spot na međunarodnom beogradskom festivalu “Angel voice“ sa singlom ”Ako zvijezda padne“ koji na YouTube-u broji skoro 150.000 pregleda.

Tekst za singl ”Mijenjaš me“ potpisuje Alen Orlić, glazbu Marko Tomasović, dok je za aranžman zaslužan Aleksandar Valenčić. Spot je snimala i montirala Marija Tadić, a za cijeli proces stvaranja je zaslužna izvršna producentica Ana Borić.

 Jesen je doba kada se priroda mijenja i prezentira nam svoje najljepše boje, a dodamo li još i ljubav u tu formulu, dobijemo savršenu čaroliju. Takav je i novi singl „Mijenjaš me“ za koji vjerujemo da ćete uživati slušati ga.

Pjesmu slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/mijenjas-me

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »