Novosti

Pogledajte "Upaljač", Amela Ćurića!

Objavljeno:

Pogledajte "Upaljač", Amela Ćurića!

Amel Ćurić koji je prije četiri godine pobijedio na regionalnom glazbenom showu - X Factor Adria, objavio je spot za novu pjesmu „Upaljač“. Autor pjesme je poznati tekstopisac Saša Lazić, a videospot potpisuje Dario Radusin.

„Sretan sam jer je ovo već druga pjesma koju ove godine dajem publici. Pjesma me očarala na prvo slušanje i mislim da će se dopasti i publici kojoj se uvijek trudim ponuditi nešto drugačije. Sa Sašom Lazićem surađujem prvi put i on zaista ima sjajne rezultate iza sebe i svoj prepoznatljiv stil koji se odlično uklopio u muziku koju ja pjevam. Mislim da smo napravili kvalitetnu, nešto drugačiju pjesmu i da je ovo početak uspješne suradnje.“, rekao je Amel.

Ćurić je mjesecima predano radio na novoj pjesmi, koju je snimio u Beogradu, a spot za „Upaljač“ sniman je u Zagrebu.

"Upaljač" stiže nakon Amelove prethodne pjesme "Niko" kojom je privukao veliku pažnju javnosti, naročito u okviru zanimljive kampanje koju su podržale brojne poznate ličnosti.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »