Novosti

LUCE NAM DONOSI MOĆNU BALADU ‘PROĆI ĆE’, NAJAVNI SINGL NJENOG NADOLAZEĆEG ALBUMA PRVIJENCA!

Objavljeno:

LUCE NAM DONOSI MOĆNU BALADU ‘PROĆI ĆE’, NAJAVNI SINGL NJENOG NADOLAZEĆEG ALBUMA PRVIJENCA!

‘’Proći će’ je jedna od onih pjesama koje su dugo "kuhale" u meni, a izašla je na papir odnosno audio recorder u svega nekoliko minuta, naravno usred vožnje, kako to moj um često radi. Volim kad mi istodobno dođe tekst i melodija, pogotovo kad odmah bude zatvorena misao i cjelina kao što je slučaj s "Proći će" o svom novom singlu govori cijenjena mlada kantautorica Luce te nastavlja ‘Pjesma je to o otpuštanju nečega što mi je nekad bilo jako važno, praštanju i prihvaćanju da je baš tako trebalo biti.’

Spot za pjesmu „Proći će“ pogledajte na linku:

Pjesma ‘Proći će’ šesti je singl kojim  Luce najavljuje svoj album prvijenac koji će objaviti Menart, a čiji se izlazak pod imenom ‘Susret’ očekuje početkom listopada. Nakon toga uslijedit će i  njegova koncertna promocija, 19.10. u Velikom pogonu Tvornice kulture. Bit će to Lucin prvi veliki koncert u Zagrebu pa već sad najavljujemo da publika može očekivati večer prave glazbene rapsodije uz nekoliko gostiju iznenađenja.

Aranžman i produkciju pjesme, u kojoj ponovno do izražaja dolazi impresivni, moćan i raskošan Lucin vokal, potpisuje Srđan Sekulović Skansi upakiravši je  baš onako kako ju je i sama autorica čula u glavi. Iza pratećeg video broja i ovog puta stoji Luka Nižetić snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra potrudivši se samim time da vizual dojmljivo prati atmosferu pjesme i njezinu poruku.

‘Proći će’ će vjerujemo postići status još jednog autorskog bisera jedne od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene.

Ulaznice za Tvornicu po cijeni od 60kn možete kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i na ticketshop.hr.

Pjesmu „Proći će“ možete slušati i na Deezeru: https://www.deezer.com/en/album/72561422

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »