Novosti

„Ja mogu dalje sama“, novi je singl Emine Arapović!

Objavljeno:

„Ja mogu dalje sama“, novi je singl Emine Arapović!

 “Život nas uvijek stavlja pred razne izazove i ne bojim se to podijeliti s publikom!“

 „Ja mogu dalje sama“, novi je singl Emine Arapović!

 “Moram priznati da život poklopi stvari i situacije na neki, samo njemu razumljiv način, a nas zatekne nespremne. Tako je bilo i s ovom novom pjesmom. Kada ti dođe u ruke pjesma koja opisuje tvoju trenutnu situaciju, imaš dva izbora - pobjeći glavom bez obzira ili priznati sebi da se sve događa s razlogom i ne plašiti se podijeliti svoju emociju s publikom. Netom prije snimanja sam u privatnom životu imala situaciju da je došlo do prekida veze s tadašnjim dečkom što me jako pogodilo. Mogu slobodno reći da je ova pjesma neka moja osobna himna kroz koju sam zapravo dobivala snagu i motivaciju  jer svi znamo da prekidi veza nikada nisu bezbolni. Svaki put kad bih otpjevala “Ja mogu dalje sama“ sam se osjećala moćnijom, samopouzdanijom i sigurnijom, baš sve ono što mi je bilo potrebno u tom trenutku. Vjerujem da će se svatko od slušatelja moći pronaći barem u nekom djeliću teksta, ne nužno u ljubavnom i tužnom značenju, nego i općenito te da će im dati snage u svakom segmentu života, kao što je dala i meni“ - priznaje nam Emina sasvim otvoreno.

 Tekst novog singla Emine Arapović je napisao Alen Orlić, a uglazbio Marko Tomasović. Za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić, a za cijeli proces stvaranja je bila zadužena izvršna producentica Ana Borić.

 Spot je snimljen u napuštenoj Sveučilišnoj bolnici u Zagrebu.

 

“Bila mi je velika želja snimiti spot u napuštenoj Sveučilišnoj bolnici jer me se jako dojmila sama atmosfera cijelog kompleksa koji je, koliko u jednu ruku zastrašujuć, toliko u drugu zadivljujuć.. Pjesma je sama po sebi “napadačka“ i moćna tako da je jedino takva vrsta vizualnog okruženja mogla zaokružiti cijeli dojam. Moram posebno naglasiti članove moga benda “Polo band“ na koje sam jako ponosna što su dio novog spota i još jednom im veliko hvala jer su mi najveća podrška.“ - kaže Emina.

 Pjesmu „Ja mogu dalje sama“, slušajte na streaming servisima:

 https://bfan.link/ja-mogu-dalje-sama

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »