Novosti

MANNTRA nastupila na 64. Zagrebačkom festivalu!

Objavljeno:

Manntra nastupila na 64. Zagrebačkom festivalu!

Manntra se u petak, 27. siječnja predstavila na 64. Zagrebačkom festivalu sa svojim novim singlom „Snaga“. Ovaj mladi i žestoki industrial folk metal bend nastupio je u društvu još dvadeset i jednog izvođača koji su uvršteni u program ovogodišnjeg festivala. 

Svoj premijerni nastup na festivalu na kojem su pobjedu odnijeli Damir Kedžo i Zsa Zsa s pjesmom „Sve u meni se budi“, gitarist i pjevač Manntre komentirao je sljedećim riječima: „Bilo je lijepo predstaviti se na manifestaciji koja ima ovako dugu tradiciju. Svjesni smo da stilski odskačemo od ostatka izvođača koji su se predstavili na festivalu, no upravo nam je to i olakšavalo cijelu priču. Kad znamo da nas već u startu tako percipiraju puno je jednostavnije opustiti se, a tad si zaista svoj i možeš reći kroz pjesmu ono što stvarno želiš.“

Foto by Julien Duval

„Snaga“, koju je Manntra objavila krajem protekle godine, emotivna je i svirački zrela pjesma koja donosi priču o moći prijateljstva i ljubavi. Zajedno s ranijim singlom „Meridian“, „Snaga“ najavljuje novi, dugo očekivani album Manntre.

Spot za pjesmu „Snaga“ možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=_1aBLnDoVok

Osim nedavnog nastupa na Zagrebačkom festivalu, Manntra planira aktivnu koncertnu sezonu kojom će nastaviti uspješnu proteklu godinu obilježenu nastupima u Rusiji na MetalNation Festu te u Njemačkoj i Švicarskoj, gdje su se pridružili velikanima njemačkog metala In Extremo.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »