Novosti

Pogledajte neobičan spot Letu Štuka za pjesmu „Žad“!

Objavljeno:

Pogledajte neobičan spot Letu Štuka za pjesmu „Žad“!

"Autorica videa je naša dugogodišnja prijateljica. Radi se o animaciji specifičnom likovnom tehnikom - ulje na staklu. Interesantan i originalan spoj slike i zvuka“ - rekao je Dino Šaran.

Nakon singlova Bože zdravlja, Supermarket, Zemlja gori u suradnji s Dubioza kolektivom, Bočice i Topla voda legendarna sarajevska grupa Letu Štuke, predstavlja šesti singl s aktualnog albuma – pjesmu pod nazivom „Žad“!

„Spot za pjesmu Žad radila je naša dugogodišnja prijateljica Žana Forca. Radi se o animaciji specifičnom likovnom tehnikom - ulje na staklu. Interesantan i originalan spoj slike i zvuka“- rekao je frontmen grupe Dino Šaran.

„Muzički video (film, spot) uopće je moje izražajno sredstvo i komunikacijski kanal. Način na koji analiziram vlastita unutarnja stanja i dovodim ih u vezu sa stvarnim svijetom. I tu je zajedničko djelovanje slike, zvuka i emocije od primarne važnosti. Spot je nastao u tehnici ulje na staklu, a podrazumijeva dugotrajan manualni proces koji ne bi bio moguć bez pjesme kao primarne inspiracije i duhovnog vodiča. Po vokaciji sam animator. Najčešće se tako i osjećam“ – izjavila je Žana Forca.

Pošle godine bend je odradio regionalnu promociju aktualnog studijskog albuma „Topla voda“. Album su predstavili u zagrebačkoj Tvornici kulture, ljubljanskom Orto baru, beogradskom Domu omladine te sarajevskom Domu mladih. Album je objeručke prihvatila i pohvalili kako kritika tako i publika.

Cijeli album „Topla voda“ slušajte i na streaming servisima

https://backl.ink/1422902

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »