Novosti

MARKO M s pjesmom „Od tebe tražio sam ljubav“ prvi puta u društvu 40 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj!

Objavljeno:

MARKO M s pjesmom „Od tebe tražio sam ljubav“ prvi puta u društvu 40 najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj!

 Prema saznanjima Hrvatske diskografske udruge, s obzirom na broj radijskih emitiranja koja bilježi sustav 1played, po prvi puta na listi HR Top 40, našao se Marko M s novim singlom „Od tebe tražio sam ljubav“. U pitanju je prvo samostalno izdanje Marka M, nakon dugogodišnjeg rada u sastavu Divlji dječak.

„Neizmjerno sam sretan i zadovoljan što je moj prvi singl tako brzo i visoko ušao na službenu top listu. Od srca se zahvaljujem  glazbenim urednicima i radio postajama na emitiranju. Zahvaljujući njima pjesma je došla do srca velikog broja slušatelja“, riječi su Marka M-a, “za mene je to velika stvar i potvrda da sam na pravom putu, kao i ogroman poticaj za daljnji rad. Veliko hvala i mom autorsko producentskom timu Hit Factory što su vjerovali u ovu pjesmu i učinili je posebnom.“ – rekao je Marko M.

Pjesmu slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/od-tebe-trazio-sam-ljubav

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »