Novosti

EN TEN TINI U LISINSKOM - pjesma i ples za velike i male!

Objavljeno:

„EN TEN TINI“ stiže u nedjelju 2. travnja u 11 sati  u koncertnu dvoranu Lisinski. Zabavan program namijenjen za cijelu obitelj spaja glazbu i ples za najmlađe, ali i one malo veće.

Dječji zborovi ZAGREBAČKI ALLEGRO, ALLEGRIĆI, CRESCENDO, MALI SESVEĆANI, ZAGREPČANKE I DEČKI te ZABOČKI MALIŠANI  izvode svima poznate i omiljene dječje pjesme – od brojalica i dječje filmske glazbe pa sve do poznatih zborskih hitova. Uz njih će nastupiti i Plesni centar Tala te veseli tim animatora iz DJEČJEG GRADA.

Kao poseban glazbeni gost djeci će se pridružiti omiljeni LUKA NIŽETIĆ! 

 

Kroz red pjesme, plesa i dječjih osmijeha provest će nas simpatična voditeljica DORIS PINČIĆ Rogoznica, a sve  kako bi naši najmlađi osjetili bezbrižnost djetinjstva.

Dječji evergreeni „Kad si sretan“, „Kad bi svi“, „Pipi Duga Čarapa“, „Kad se male ruke slože“, „Nek svud ljubav sja“ samo su neke od pjesama koje će zborovi izvesti na matineji jednostavno nazvanoj EN TEN TINI U LISINSKOM.

Podsjetimo, edicija „En Ten Tini“ obuhvaća CD, radne listove i note za najljepše, mahom hrvatske dječje pjesme, a do sada su u toj ediciji objavljena 4 CD-a.

Bogatstvo dječjeg svijeta je neizmjerno, a ovih 6 zborova i njihovi gosti uživo će vam pokazati kako se istovremeno igrati, smijati, pjevati i plesati.

Vidimo se u nedjelju 2. travnja u 11 sati u veselom i čarobnom EN TEN TINI svijetu!

Ulaznice potražite na blagajni Lisinski i prodajnim mjestima u sustavu www.ulaznice.hr, po 80 kuna. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90 kuna.
Za djecu do 3 godine starosti ulaznica nije potrebna, već sjede roditeljima u krilu.

Ples i pjesma u publici su više nego dobrodošli!

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »