Novosti

Novo u Menartu! "Pogledaj istinu" u novom spotu Dine Petrića!

Objavljeno:

Novo u Menartu! "Pogledaj istinu" u novom spotu Dine Petrića!

NOVO U MENARTU!

 „Pogledaj istinu“ u novom spotu Dine Petrića!

 

 Dino Petrić svoj glazbeni put započeo je sa 7 godina, a šira javnost zapamtila ga je iz show-a "The Voice" i nastavila pratiti tijekom 3 sezone poznate glazbene emisije "A strana".

 Prije nego li odleti na Tajland gdje će neko vrijeme odmarati i guštati u suncu i pješčanim plažama, Dino je potpisao za Menart i iza sebe u Hrvatskoj ostavlja novu, ljubavnu i emotivnu baladu „Pogledaj istinu“.

 Prošle godine osvojio je nagradu za najboljeg debitanta na Splitskom festivalu s pjesmom „Previše sam tvoj“, ali njegov glazbeni put započeo je još od malih nogu kada je kao 7-godišnjak bio primljen u školski zbor nakon čega postaje i solist tog zbora.

 U višim osnovnoškolskim razredima osniva svoj prvi bend s kojim nastupa naredne 4 godine kao predgrupa brojnim poznatim zvijezdama kao što su Neno Belan, Crvena Jabuka, Teška Industrija...

 Dinu Petrića pratite na njegovom Facebook i Instagram profilu. 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »