Novosti

Novi singl s aktualnog albuma „Sinovi & kćeri“, grupe Boa II je pjesma "Kvar“!

Objavljeno:

Novi singl s aktualnog albuma „Sinovi & kćeri“, grupe Boa II je pjesma "Kvar“!

„Pjesma „Kvar“ je nastala posljednja od materijala na albumu Sinovi&Kćeri kao posljedica jedne duge šetnje Maksimirom. Naime, za kraj sam htio jednu veselu neobaveznu pjesmu u kojoj se šalim na svoj račun. Svi smo u velikoj većini opsjednuti svojim izgledom, a to je unaprijed izgubljena bitka, pogotovo kad pređeš šest „banki“. Ja se veselim svakom novom danu i ne plačem za slavnom prošlosti jer smo se sjajno zabavljali i sretan sam što sam to sve prošao. Kako smo Luka i ja otpočetka rada na albumu, u aranžmanima, odlučili uključiti što više stilova, red je došao na disco / funky stil, a kako su se bendu već priključili Elvis i Štrba

to je profunkcioniralo savršeno.““ – rekao je Mladen Puljiz.

 Spot za pjesmu "Kvar“ sniman je pod redateljskom palicom Dinka Doringa.

U bendu su pored Mladena Puljiza i Luke Banića, Elvis Sršen klavijature, Branko Štrbić bas, Frano Putica bubanj te Martina Banić Petrlić i Antea Žure kao prateći vokali.

„SINOVI & KĆERI“ je drugi studijski album grupe Boa ll, ujedno prvi s novim autorskim pjesmama. Na albumu se nalazi ukupno 8  pjesama, a cijeli album možete slušati i na streaming servisima:

https://bfan.link/boa-2-sinovi-i-kceri

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »