Novosti

MAREI nam donosi još jednu božićnu poslasticu! Poslušajte singl „Smrznuto je sve“!

Objavljeno:

MAREI nam donosi još jednu božićnu poslasticu! Poslušajte singl „Smrznuto je sve“!

U ovo predblagdansko vrijeme, hrvatski radijski eter preplavile su raznolike božićne i novogodišnje pjesme.  Njima se prodružila i MAREI s novim singlom – „Smrznuto je sve“!

 Autor glazbe i teksta je Danijel Damjanović, a spot koji prati pjesmu snimljen je u kućnim uvjetima. Snimila ga je i montirala Janja Pilić.

 „Jako sam si željela imati jednu božićnu s obzirom da jako cijenim i volim blagdan Božića. Tako sam ove godine uspjela nagovoriti Danijela da napiše nešto lijepo i evo – mislim da je baš uspio! S obzirom da smo oboje vjernici i držimo do toga, ova se pjesma odlično uklapa u naše stvaralaštvo i svjetonazor gdje blagdani i blagdansko vrijeme nisu samo vrijeme kuhanog vina i poklona, već vrijeme mira i nade. Tako smo u iščekivanju albuma prvijenca, Danijel i ja odlučili napraviti jednu božićnu pjesmu. Danijel Damjanović je inače autor mnogih pjesama kršćanske tematike koje je stvarao u suradnji s grupom Poklon početkom 2000.-ih te to iskustvo spaja s modernim tematikama i zaista lijepo suptilno spaja duhovno i svjetovno.“ – izjavila je MAREI.

Pjesmu „Smrznuto je sve“, slušajte i na streaming servisima:

https://backl.ink/143701507

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »