Novosti

Poslušajte najavnu pjesmu albuma FEAR INOCULUM, grupe TOOL!

Objavljeno:

Fear Inoculum, peti studijski album grupe TOOL stiže 30. kolovoza, a najavnu pjesmu možete poslušati ovdje

Osim glazbom, TOOL su svoje fanove oduvijek mamili i neobično kreativnim pakiranjima njihovih albuma pa su tako nagrađeni nagradom  GRAMMY za, više nego interesantni dizajn, albuma “10,000 Days”. U tom smislu,TOOL su  spremili posebnu poslasticu za buduće vlasnike deluxe, limitirane edicije  CD izdanja albuma Fear Inoculum.

Ponuda za prave kolekcionare je osmišljena i režirana od strane gitariste grupe - Adam Jonesa i sadrži:  4” HD  punjivi ekran  s ekskluzivnim video materijalima, žicu za napajanje, zvučnike (2watt) te knjižicu od 36 strana i karticu za digitalno preuzimanje albuma.

Novi album traje 85 minuta i producirao ga je sam bend, a već sada ga možete prednaručiti OVDJE.

TOOL su 2. kolovoza podigli cijeli prethodni katalog ( OpiateUndertowÆnimaLateralus i 10,000 Days) na digitalne servise, a u prvih 48 sati njihove su pjesme preslušane preko 20 milijuna puta!

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »