Novosti

"Čujem da se priča" o novom singlu Repera Iz Sobe!

Objavljeno:

"Čujem da se priča" o novom singlu Repera Iz Sobe!

Nakon izvrsnog istoimenog singla u funk maniri, Reper Iz Sobe ide korak dalje i donosi nam novu pjesmu, ali ovaj puta u vidu kolaboracije sa zagrebačkim DD Kolektivom.

Radi se o pjesmi imena 'Čujem da se priča' koja, za razliku od prvog singla, žanrovski više naginje hip hopu s primjesama soula i jazza. U pjesmi se može čuti i vokal Nine Saffron (Nikolina Kovačević) koja se pojavljuje i u spotu.

Autori glazbe i teksta su Ivan Grgić (Reper Iz Sobe), Davor Doležal i Milo Stavros, a prateći video uradak nastao je u Zagrebu pod redateljskom palicom Davora Doležala.

DD Kolektiv je kreativna skupina koja je nastala sa ciljem da hrvatskoj glazbenoj sceni ponudi nov i svjež način komponiranja, sviranja i glazbene produkcije. Kolektiv je nastao na ljeto 2018. na inicijativu Davora Doležala i uz veliku pomoć Roberta Vrbančića, Mila Stavrosa i Nikole Šanteka.

Pjesmu „Čujem da se priča“ slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/en/album/90471572

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »