Novosti

ELENA BRNIĆ: Novi singl “PRVA“ za kraj godine s posebnom simbolikom!

Objavljeno:

ELENA BRNIĆ: Novi singl “PRVA“ za kraj godine s posebnom simbolikom!

“Nije bio slučajan odabir datuma izlaska mog novog singla “Prva“. Povezanost teksta pjesme s terminom izlaska krajem godine, za mene krije posebnu simboliku. Ostavljanje prošlost iza sebe, novi početci, nove odluke i promjene, mislim da su nam svima vrlo dobro poznate i da ih uvijek spajamo sa početkom Nove godine. Trenutno sam i sama u periodu kada mi se događaju velike promjene kako u privatnom životu, tako i u glazbenoj karijeri.“ - priznaje nam Elena.

 Nakon milijunskih pregleda prethodnih singlova na You Tube-u ( Imaš mene, Zauvijek i Htjela sam te voljeti ), ubrzo će svjetlo dana ugledati i prvi Elenin album pod izdavaštvom njene diskografske kuće Menart.

 Tekst pjesme je napisala Nevia Korpar, a uglazbio Marko Tomasović. Producent Aleksandar Valenčić je napravio predivni aranžman dok je za snimanje spota i izvršnu produkciju bila zadužena Ana Borić i njena produkcijska kuća “Click Play Productions“.

Još dok smo snimali i slagali pjesme za predstojeći album, ovo je tekst koji me “kupio“ među prvima. Jako sam se emotivno povezala s njim. Ne mogu ne spomenuti da sve ne bi bilo toliko posebno da nisam imala tu veliku čast surađivati sa jednim od najvećih imena glazbenika na našoj estradi, Arsenom Erešom koji je sa svojim saksofonom dodao čaroliju koja joj je bila potrebna da bude savršena“ - ponosno nam kaže Elena.

 Spot je snimljen u studiju “Hangar“ koji je bio odličan izbor za ekspresiju atmosfere cijele pjesme kako bi vizualno bila jednostavna, a opet moćna.

 “Nadam se da će “Prva“ naći put do srca mojih slušatelja kao što je našla put i do mojega“ - poručuje nam Elena.

 Pjesmu „Prva“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/prva

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »