Novosti

Novi spot grupe EoT! Pogledajte „Samo nebo“!

Objavljeno:

Novi spot grupe EoT! Pogledajte „Samo nebo“!

Novi singl „Samo nebo“, grupe EoT, već neko vrijeme plovi hrvatskim radijskim eterom. Zaraznim refrenom, osnažnjujućim riječima i ritmom u nijansama plavetnila, pjesma poziva slušatelje da se usude disati punim plućima i iskoriste svaki trenutak.

Novim spotom, EoT ujedno poručuje da 'samo nebo nam je granica'. Spot je producirao Vjekoslav Palinić, režirali Maja Kolarić i Vjekoslav Palinić, dok je bend osmislio koncept oslobađanja prikazanog u spotu, izlazom iz ništavila svakodnevnice i prihvaćanjem onoga što imamo u sebi.

Spot je snimljen u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu.

Tekst i glazbu napisao je Boris Kolarić, snimila i producirala Maja Kolarić - tim Hooligan Mauz Studija. Za aranžman je zaslužan EoT, a mix i master Henrik Larsson, producent i inženjer Deadman Audio studija u Stockholmu. Za dizajn je zaslužna Maja Kolarić, a za grafičku obradu Goran Glavač Goggy iz Goran Glavač Design-a.

Pjesmu slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/samo-nebo

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »