Novosti

„Hrani li te slatko“ pita se MAREI u novom ljetnom singlu koji tjera na ples!

Objavljeno:

„Hrani li te slatko“ pita se MAREI u novom ljetnom singlu koji tjera na ples!

„Ljetno, veselo i rasplesano – tako bih opisala pjesmu „Hrani li te slatko“. Vedra je, pomalo šašava i ono što je najbolje – tjera na ples. Željela sam si jednu veselu pjesmu u svom repertoaru pa smo tako Danijel i ja odlučili napraviti jedan funky. Kad smo shvatili da plešemo uz pjesmu čitavo vrijeme dok je miksamo, rekli smo: To je to! To smo htjeli napraviti! Obožavam ovu pjesmu i ja osobno na nju stalno plešem, nadam se da će mi se još ljudi pridružiti na plesnom podiju!“ – izjavila je MAREI. 

Ono što je u ovoj pjesmi glazbeno drugačije od prijašnjih singlova je uključenje i brass sekcije koju čine Branko Sterpin na trubi, Mario Žužić na saksofonu i Luka Žužić na trombonu. Luka je također napisao i aranžman za brass sekciju. 

Glazbu i aranžman potpisuje Danijel Damjanović, tekst je pisala sama MAREI, a za ovaj šarmantni, šareni video broj zaslužna je Janja Pilić. 

„Za ovu pjesmu sam odmah imala i ideju spota, krenula u realizaciju i onda su nas zatvorili u kuće pa nismo mogli realizirati. Na svu sreću je Janja Pilić iz Tetrabot studija, koja je režirala i spot za 'Ne budi me', bila zatvorena u istoj kući gdje i ja pa smo nas dvije osmislile spot koji smo snimili kod nas u vrtu i na terasi. Janja je to snimila, montirala i uredila i ispalo je baš – funky!“ – rekla je MAREI.

Pjesmu „Hrani li te slatko“ slušajte i na digitalnim servisima:

https://backl.ink/142506237

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »