Novosti

Večeras u Vinylu – EoT koncertna promocija novog albuma!

Objavljeno:

Večeras u Vinylu – EoT koncertna promocija novog albuma!

+Album „Teorija Ludog Chovjeka“ od sljedećeg tjedna u prodaji! +

Večeras će grupa EoT u Vinylu predstaviti novi album pod imenom „Teorija Ludog Chovjeka“! Vrata Vinyla otvaraju se u 20 sati, a svirka počinje u 20:30. Ulaz je besplatan.

„Nakon prvog albuma 'Defibrilacija' koji je bio mješavina skoro apsolutno svega što volimo u glazbi, htjeli smo napraviti album koji će biti posveta našim punkrock korijenima i to je upravo 'Teorija Ludog Chovjeka. Album se sastoji od nekoliko pjesama nastalih prije 15 godina, nekoliko svježih pjesama i pjesama koje nemaju veze sa punkrockom – jer možemo više manje što hoćemo. One se bave feštama, socijalnim temama, nepravdama i situacijama zbog kojih smo često u konfliktu između dobra i zla. Mi slavimo glazbu koja nam je dala snage za sve ono što smo mislili da ne možemo, da nismo sposobni ili u nekom trenutku nismo htjeli. Za nas granice ne postoje. Mi smo EoT.“ – izjavili su članovi benda.

Već su niz godina na hrvatskoj glazbenoj sceni, a iza sebe imaju mnogobrojne nastupe diljem regije. Na mnogobrojnim festivalima, stageu su dijelili sa Cold Snapom, Vatrom, Manntrom, Zabranjenim Pušenjem, Siddhartom, Elvis Jacksonom, Guano Apesom, Asian Dub Foundationom i mnogim drugima.

Nastupaju u postavi Maja Kolarić (vokal / bass gitara), Boris Kolarić (gitara / vokal) i Goran Glavač (bubnjevi / vokal).

Na albumu „Teorija Ludog Chovjeka“ nalazi se 11 pjesama;

 1. Dobar dan
 2. Petak
 3. Ta Di Da Do
 4. Dobra stara drama
 5. Moment
 6. Nažalost u pravu
 7. Intelektualna
 8. Svaki dan rođendan
 9. Karma
 10. Nema smisla
 11. Patnje mladog meteoropata
 12. + bonus:
 13. Božić je
 14. Down below

Album je u prodaji od sljedećeg tjedna, a moći ćete ga kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari, CD Shopovima (Aquarius, Dancing bear, Dallas i Croatia Records) te u Multimedijalnim knjižarama Znanja i Hoću knjigu.

EoT pratite na njihovom službenom Facebook profilu.

 

Vezani sadržaji

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »