Novosti

Tko je FIRAUN? Pogledajte u novom spotu grupe LES, pod redateljskom palicom Karle Lulić!

Objavljeno:

Tko je FIRAUN? Pogledajte u novom spotu grupe LES, pod redateljskom palicom Karle Lulić!

Nakon kratke diskografske stanke i posljednjeg singla „Leptiru“ kojim su zatvorili poglavlje albuma „Bronca“, Tvrtko Hopek i grupa LES vraćaju se na scenu i u radijski eter novom pjesmom, intrigantnog naziva, „FIRAUN“!

„Riječ FIRAUN je pomalo nestala na ovim prostorima, ali je idealno vrijeme da se vrati u modu. Firaun je u narodu znan kao osoba koja nema nikakve moralne ili etičke skrupule. Slatkorječiva soba finih manira. Firaun je uvijek dotjeran/a, društvu prihvatljiva ispravnih stavova, teži uvjeravanju da zna što je za tebe najbolje i ispravno. Firaun te  gleda u oči i laže. Firaun te krade, a da toga nisi ni svjestan. Na kraju mu još zahvališ. Eventualno glasaš za njega ili nju. Firaun nije jedan. Nije teško prepoznati Firauna ako imaš malo pameti.“ – rekao nam je Tvrtko Hopek, frontmen grupe LES.

Pjesmu prati i originalan video broj koji više podsjeća na teaser nekog dobrog filma, što ne čudi, s obzirom da je spot sniman pod redateljskom palicom poznate filmske redateljice Karle Lulić.

Pjesmu „Firaun“, slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/firaun

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »