Novosti

Novi feel good singl za bablje ljeto, šibenskog slavuja HRVOJA BURAZERA – PAVEŠKOVIĆA! Poslušajte „TU“!

Objavljeno:

Novi feel good singl za bablje ljeto, šibenskog slavuja HRVOJA BURAZERA – PAVEŠKOVIĆA!   Poslušajte „TU“!

Hrvoje Burazer-Pavešković, mladi je kantautor i multiinstrumentalist iz Šibenika koji se široj javnosti predstavio prošle godine na Večerima dalmatinske šansone Šibenik s pjesmom „Album od zvuka“! Njegov novi singl je pjesma „Tu“ za koji glazbu i tekst potpisuje sam Hrvoje, a za aranžman je zaslužan Hrvoje Domazet.

 „Pjesma “TU” moj je drugi singl i potpuna suprotnost od prvog “Album od zvuka”. Naime, radi se o surf rock stvari kojoj je glavni epitet feel good. Prvenstvena namjena ove blues pop pjesme je da oraspoloži svakodnevnicu slušača. Spoj riječi i glazbe su moj vid momenta zaljubljivanja i upravo je to inspiracija za nastanak ove pjesme. Melodija mi odavno nije izlazila iz glave a riječi su “same od sebe” ispisane na papir. Aranžman potpisuje splitski producent Hrvoje Domazet. Spot se snimao na nekoliko lokacija u dalmatinskoj Zagori, Vodicama i hotelu King Krešimir u Šibeniku. Ideja spota i njegova produkcija pripada Tomislavu Dugandžiću i njegovoj ekipi koji su pjesmi dali dodatan bitni vizualni začin i samim time zaokružili cijelu priču. Spot je atipičan, od kostimografije do scenografije i daje dodatnu čar melodiji i riječima. U spotu glume obitelj i prijatelji i hvala im od srca na tome! Prvi put kad sam vidio spot nisam skinuo osmijeh s lica i nadam se sličnim impresijama svih koji isti budu gledali!  Kažu u Dalmaciji da se period u godini kad se lito bliži kraju, a još uvik je toplo, zove “bablje lito”. U tom slučaju, predstavljam Vam feel good stvar za bablje lito!“

Pjesmu slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/tu-2023

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »