Novosti

Duet oca i kćeri - Barbara i Rajko Suhodolčan predstavljaju pjesmu „Zauvijek“ koju će izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu!

Objavljeno:

Duet oca i kćeri -  Barbara i Rajko Suhodolčan predstavljaju pjesmu „Zauvijek“ koju će izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu!

Pjesma „Zauvijek“ je nastala u doba pandemije i inspirirana je upravo tom
situacijom, prolaznošću života, shvaćanju koliko smo u stvari mali pod zvijezdama i u poimanju ljubavi kao jedne velike životne privilegije koju čovjek ima u odnosu na svijet oko
sebe. Jednoga dana svih nas neće više biti i možda će jedino ljubav ostati zauvijek zapisana negdje u nebeskim prostranstvima i tamnom beskraju.

 Autor glazbe i teksta je Rajko Suhodolčan, a za aranžman su se, uz Rajka, pobrinuli još i Davor Totović i Dalibor Grubačević.

 

 Barbara Suhodolčan Vrbički i Rajko Suhodolčan, pjesmu će izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu 2.7. na Prokurativama.

„Raduje me susret sa splitskom publikom i nadam se da će pjesma ostati u sjećanjima onih koje dirne poruka koju nosimo, svih onih koji vole ili žele biti voljeni.“ – rekao je Rajko.

 Pjesmu „Zauvijek“ slušajte na streaming servisima:

 https://bfan.link/suhodolcan-zauvijek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »