Novosti

Kristian Kostov - upoznajte glavnog favorita za osvajanje ovogodišnjeg Eurosonga!

Objavljeno:

Prema službenoj anketi Eurosonga, uvjerljivo najveće šanse za osvajanje ovog glazbenog natjecanja ima Bugarska i to zahvaljujući 17-godišnjem Kristianu Kostovu.

S odličnom pjesmom „Beautiful Mess“ (Virginia Records/Menart) koja uz vrhunsku produkciju, snažan vokal i pamtljivu melodiju ima sve karakteristike globalnog pop hita, Kristian i njegov tim na dobrom su putu da zasjednu na europski tron.

Spot za pjesmu „Beautiful Mess“ pogledajte na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=OCZjiCqEaog&feature=share

Kristian Kostov inače je porijeklom iz Rusije, gdje je nastupao u tamošnjem dječjem izdanju showa „The Voice“, a po preseljenju u Bugarsku nastupio je u X Factoru gdje je završio na drugom mjestu.

S nedavno navršenih 17 godina, Kristian je prvi natjecatelj Eurosonga rođen u ovom stoljeću. No, uz izniman talent i pjesmu koja je već osvojila europsku publiku, mladi pjevač s razlogom vjeruje da će u Kijevu napraviti odličan posao.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »