Novosti

Novi album Kreše Bengalke „Sve najbolje“ od danas dostupan na Deezeru, a od petka 28.6. u fizičkoj prodaji!

Objavljeno:

Novi album Kreše Bengalke „Sve najbolje“ od danas dostupan na Deezeru, a od petka 28.6. u fizičkoj prodaji!

Treći samostalni studijski album, jednog od najpoznatijeg repera na ovim prostorima, prvaka tvrdog điraKreše Bengalke pod nazivom „Sve najbolje(Menart) od danas je dostupan na Deezeru, a od petka 28. lipnja možete ga naći u fizičkoj prodaji.

Na albumu će se naći 15 pjesama, među kojima su već objavljene „Otpor“, „Direktor“, „Kvalitet“, „Stroj“ i „Crni dani“ te pjesma „Umrit ću mlad“.

"Prvi spot u mojoj režiji, nemam što drugo reći, osim da ću ubuduće vjerovati samo sebi po pitanju video produkcije. "Umrit ću mlad" je pjesma moje kasne mladosti koja dočarava moj strah od starenja, a spot je taj isti strah pobijedio. Hvala snimateljima Andriji Jurčeviću, Deanu Bubiću i Mati Žaji što su prepoznali moj talent. Mogu slobodno reći da je ovo moj najbolji tekst ikada, a glazbena podloga najsnažnija do sada!“ – rekao je Krešo Bengalka.

Na albumu „Sve najbolje“, Bengalka je radio pune četiri godine, a kako sam kaže:

„Najveći napredak je sam album doživio u proteklih nekoliko mjeseci, gdje sam tek nakon petog singla dobio jasnu viziju onoga što taj album predstavlja. Album predstavlja moju dobru namjeri prema drugima i moj filozofski pogled na život uz obaveznu dozu tvrdog pristupa koji nije manjkao ni na prethodnim izdanjima. Svaka pjesma jasno označava neki određeni period mog života i svaka je prema istinitom događaju. Sve najbolje!“

Službena promocija albuma održat će se u subotu 29. lipnja s početkom u 21 sat u Splitu u The Flag Pubu, a prvih 30 posjetitelja, novi album će dobiti na poklon.

Album „Sve najbolje“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/100545162

Sve informacije pratite na Krešinom službenom Facebook profilu.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »