Novosti

Novim singlom “nova“ Elena Brnić najavljuje prvi samostalni album!

Objavljeno:

Novim singlom “nova“ Elena Brnić najavljuje prvi samostalni album!

Elenu Brnić smo imali prilike do sada čuti u emotivnim baladama “Imaš mene“ i “Zauvijek“ koje zajedno na You Tube-u imaju preko 2,3 milijuna pregleda.

 “Nova pjesma “Htjela sam te voljeti“ je modernijeg ritma, tematika pjesme je ljubavna, ali više u stilu prošle “mangupske“ ljubavi. Samo snimanje pjesme i spota mi je bilo jako uzbuđujuće i nestrpljivo sam čekala čuti i vidjeti finalne verzije te ih na kraju podijeliti sa svojom publikom“ - s veseljem nam opisuje Elena.

 Novi singl potpisuje već uobičajeni Elenin tim koji je podržava u svakom koraku. Tekst pjesme napisala je Štefanija Soldan, uglazbio Marko Tomasović, a za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić, dok je izvršna produkcija bila u rukama Ane Borić.

 “Bila mi je velika želja okušati se u bržim “beat“ pjesmama, iako me moja publika primarno prepoznaje po baladama. Zapravo sam htjela sama sebi pokazati i dokazati šta sve mogu i moram priznati da mi se jako sviđa krajnji rezultat. Sa svojom diskografskom kućom Menart, kojoj ovim putem zahvaljujem na neizmjernoj podršci, spremam poklon publici u obliku mog prvog albuma kojim ću im darovati dio sebe u pjesmama za koje se nadam da će taknuti njihova srca kao što su dotaknule mene. Pjesme su u završnoj fazi pripreme i jako sam nestrpljiva dočekati kada će ugledati svjetlo dana.“ – rekla je Elena.

Dok čekate izlazak Eleninog prvog samostalno albuma, uživajte u ritmovima novog singla “Htjela sam te voljeti“, a pjesmu slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/htjela-sam-te-voljeti

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »