Novosti

Sinovi i kćeri“ grupe Boa II, dobili su svoje video izdanje!

Objavljeno:

Sinovi i kćeri“ grupe Boa II, dobili su svoje video izdanje!

Aktualni singl „Sinovi i kćeri“, grupe Boa II, koji već neko vrijeme plovi hrvatskim radijskim eterom, dobio je svoje video izdanje.

Spot u režiji Dinka Doringa!

Ovim singlom, grupa Boa II najavljuje skorošnji izlazak istoimenog albuma, a Mladen Puljiz kaže:

„Kad pomislim na ovu pjesmu, uvijek mi prvo padne na pamet kako sam sretan da sam nakon 40+ godina bavljenja glazbom i devet autorskih albuma, još uvijek u stanju isporučiti ovakvu pjesmu...meni među par najdražih u cjelokupnoj karijeri. Kao i na svim materijalima projekta Boa ll, velik udio u aranžmanu pjesme je djelo mog omiljenog "supatnika" Luke Banića koji je uz gitare ponovo odsvirao i klavijature. Leo Baltazar je pored glazbene produkcije, sudjelovao u aranžiranju pjesme te otpjevao prateće vokale i odsvirao bubanj. Ponovo je prateće vokale otpjevala divna Martina Banić Petrić, a posebni gost na bas gitari je moj "ljuti" teniski protivnik Zorislav Preksavec Preksi. Vizuale je i ovaj puta napravila Lucija Puljiz. Uživajte....!“

Pjesmu slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/sinovi-i-kceri

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »