Novosti

“Superkul” osvježenje ususret vrućim ljetnim danima! Poslušajte kako zvuči kad pjevač i reper zavode istu djevojku!

Objavljeno:

“Superkul” osvježenje ususret vrućim ljetnim danima! Poslušajte kako zvuči kad pjevač i reper zavode istu djevojku!

Dust i Dante pripremili su novu poslasticu za vaše uši. Nakon suradnje na singlu ''Kruha i Igara'', ovaj dvojac se zapalio za istu djevojku. Kako bi brže bolje zakopali ratnu sjekiru, odmjerili su snage u pjesmi pod nazivom “Superkul”!

Neovisno o muzi ovog tandema, funk se vraća na domaće i regionalne radio postaje u velikom stilu.

Pjesma ''Superkul'' svojim plesnim karakterom potaknut će slušatelje da zabace nogu na ritam potpuno nesvjesno i zaraziti eter radiofoničnim zvukom.

Dante,pravim imenom Vladimir Meštrović je već poznat gost radijskih top lista sa svojim singlovima ''Vladar Svemira'' s Mariom Huljevom, “Analogna Traka'' s General Woo-om i Matijom Dedićem te singlom ''Za Mene Pleši''.

Dust, pravim imenom Filip Tkalčić, već se dokazao kao kompozitor i aranžer kroz brojne suradnje s imenima kao što su General Woo, Fil Tilen, Nika Antolos, Bojan Jambrošić, Jacques Houdek, Ivana Radovniković, Ludin, i dr.

Osim uloge producenta, polako ali sigurno osvaja urednike domaćih radio postaja u ulozi pjevača sa singlovima kao što su ''Ler'',''Trijezan'',''Okolnosti'',''Kruha i Igara'' dok priprema svoj prvi album.

Pjesma 'Superkul' snimljena je i miksana u Sipa Music studiju.Tekst potpisuju Vladimir Meštrović i Filip Tkalčić, dok su za produkciju i aranžman zaslužni Silvio Pasarić Silver i Dust.

Pjesma je pravo proljetno osvježenje ususret vrućim ljetnim danima.

Pjesmu “Superkul” možete slušati i na Deezeru:

https://www.deezer.com/hr/album/94598852

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »