Novosti

Boa II i Igor Geržina u novom spotu za pjesmu „Govor tijela 2018“!

Objavljeno:

Boa II i Igor Geržina u novom spotu za pjesmu „Govor tijela 2018“!

Jedna od najpoznatijih art rock grupa na ovim prostorima je zasigurno Boa II. Bend koji već desetljećima živi glazbu i stvara hitove uz koje smo odrasli, doživjeli prve ljubavi, odlaske na koncerte i uz koje nas vežu brojne životne uspomene, svoje su hitove snimili u novom, drugačijem aranžmanu, a rezultat toga vidljiv je na aktualnom nosaču zvuka, istoimenog naziva „BOA II“.

S aktualnog albuma predstavljen je singl „Srce puno kiše“ te jedna od najpoznatijih pjesama grupe Boa II - „Tako lijepa 2018“ na kojoj su ugostili Igora Geržinu.

Ovom prilikom donosimo vam još jednu njihovu zajedničku suradnju i to u pjesmi „Govor tijela 2018“ čiji je spot premijerno prikazan u emisiji PopRock.

 O suradnji s Geržinom, frontmen benda – Mladen Puljiz, izjavio je sljedeće:

„Nakon sjajnog koncerta na krovu MSU-a, u lipnju, gdje nam se kao gost pridružio i Igor Geržina, odmah se između njega i benda osjetila jedna sjajna energija. Kada smo kod Skansija odlučili snimiti novi materijal „Boa II“, odmah smo kontaktirali Igora kako bi s nama odsvirao pjesme „Tako lijepa“ i „Govor tijela“. Ishod ove suradnje, u kojoj smo obostrano uživali, je sada pred vama i nadamo se da ćete uživati i vi.“

Grupu BOA II pratite na njihovom službenom Facebook profilu, a cijeli album „BOA II“ slušajte na Deezeru.

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »