Novosti

Donosimo spot snimljen starim mobitelom i pjesmu koju nećete moći izbaciti iz glave!

Objavljeno:

Donosimo spot snimljen starim mobitelom i pjesmu koju nećete moći izbaciti iz glave!

„Pjesmu „Ne mogu te izbacit iz glave“ je teško izbaciti iz glave. Ona je naastala silom prilika, kanalizirana kroz autora iz srca univerzuma. Uz mirise mediterana kao nekakav emotivni kovitlac, šara slikama naše lijepe Jadranske obale kroz objektiv autora.“ – rekao  je Reper Iz Sobe.

Tekst je napisao Ivan Grgić (Reper iz sobe) , a glazbu supotpisuje sa Davorom Doležalom. Pjesmu su odsvirali Emir Čovran (Bubanj), Nikola Šantek (klavijature), Marino Vinja (Bas), Davor Doležal (gitara) i Ivan Grgić (vokal, programiranje). Produkciju potpisuju Davor Doležal i Ivan Grgić, a za master je zaslužan Ante Prgin Surka.

Spot za pjesmu „Ne mogu te izbacit iz glave“ je snimljen starim iPhoneom, a režiju, kameru i montažu radio je Ivan Grgić.

Prepoznatljiv po svom specifičnom glazbenom izričaju, Reper Iz Sobe i ovim je singlom spojio različite stilove poput funka, neo soula i hip-hopa.

Pjesmu „Ne mogu te izbacit iz glave“ slušajte na streaming servisima:

 https://bfan.link/ne-mogu-te-izbacit-iz-glave

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »