Novosti

Ella Dvornik u ljetnoj haljini grupe Fluentes!

Objavljeno:

Ella Dvornik u ljetnoj haljini grupe Fluentes!

Aktualni singl grupe Fluentes – „Ljetna haljina“ trenutno je jedna je od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj i zauzima visoko 6. mjesto na ljestvici HR Top40.

Dva tjedna od izlaska pjesme, stiže nam i popratni video broj u kojemu se kao glavna protagonistica pojavljuje Ella Dvornik.

Spot je sniman na lokacijama u Đakovu i Osijeku pod redateljskom palicom Andreja Cara i Gorana Boškovića.

„Spot priča priču o sjećanjima glavnog protagonista (tajanstvenog mister X-a) na davno izgubljenu i zaboravljenu ljubav. Nju glumi Ella Dvornik i iznimno smo zadovoljni kako je odradila svoj vrlo težak zadatak. Morala je glumiti, voljeti i razgovarati s kamerom i pretvarati se da joj je kamera najdraža osoba ikada. Uživali smo u cjelokupnom procesu, bilo je prirodno i jednostavno, a opet vrlo zabavno usprkos lošem vremenu. Željeli smo dobiti duhovit, sjetan, vedar, a u drugu ruku melankoličan spot koji priča priču pjesme - željeli smo pjesmu poistovjetiti sa svakim od nas jer svatko od nas ima tu neku davno zaboravljenu ljubav na koju te sjeti lijep dan, miris, oblak ili riječ, a u isto vrijeme i predstaviti bend u nekom drugačijem svjetlu - tako da ovaj put ne sviramo, nego zamišljeno gledamo u daljinu. :) „ – rekao je frontmen grupe Fluentes, Goran Bošković koji je nedavno je s Ellom Dvornik, sudjelovao i u glazbenoj emisiji „Zvijezde pjevaju“ i pokazao da mu odlično leži i uloga mentora.

Pjesmu „Ljetna haljina“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/97258162

Grupu Fluentes pratite na njihovom službenom Instagram i Facebook profilu.

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »