Novosti

„Pismom te ljubim“ - istinita ljubavna priča koju donose Kate i Klapa Fundamenat

Objavljeno:

Kate feat. Klapa Fundamenat novim singlom i spotom pod nazivom „Pismom te ljubim“ donose istinitu priču o nesretnoj ljubavi koja je nadahnula Olivera Telca da napiše glazbu i tekst za  ovu dirljivu pjesmu.

Riječ je o tužnoj sudbini djevojke koju je autor upoznao prije više od trideset godina te je pratio tijekom njenog odrastanja koje je obilježila očeva smrt i nesretno završena ljubavna veza s mladim pomorcem.

 

Foto by Tomislav Ivanov

Aranžman pjesme potpisuje Ivan Grancarić, violinu svira Domagoj Bašić, a za audio i video produkciju pobrinula se tvrtka Septem Production.

Spot „Pismom te ljubim“, u kojem glavnu ulogu igra Melina Blasić, možete pogledati na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=JAneMe5R-xg

Slomljenog srca napustila je svoj rodni kraj i više se nikad nije vratila. Ploveći dalekim morima često puta sjetio sam se drage djevojke, njenih riječi i tužne sudbine koju mi je povjerila. Nadahnut emocijama, jedne večeri  tokom plovidbe južnim dijelom Indijskog oceana sjeo sam na krmu broda, napisao stihove i posvetio ih njoj i njenoj nesretnoj ljubavi“, ispričao je Oliver Telac, koji u pjesmi prati glavni vokal Katarine Gulan.

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »