Novosti

„Ja samo sanjam“ novi je singl glazbenog projekta Million!

Objavljeno:

„Ja samo sanjam“ novi je singl glazbenog projekta Million!

„Ja samo sanjam“ je drugi singl s nadolazećeg albuma Million projecta Slavka Remenarića koji je jednostavno nazvan – „2“. Upravo danas, 28.09., uz premijeru spota i singla, Million project održat će i promotivni koncert u klubu Hard place u Zagrebu i time najaviti izlazak novog albuma.

Pjesma „Ja samo sanjam“ govori o snovima koji su nekad tako jaki da ih ne možemo razlikovati od stvarnosti, a ujedno i tako lijepi da iz njih ne želimo izaći.

Autor pjesme je Slavko Remenarić koji svira sve instrumente, a uz njega sudjeluju pjevač Ernest Ivković i kao gost prateći vokal Tina Kresnik. Producent je Zvonimir Dusper.

Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji Slavkove supruge Diane uz sudjelovanje starog suradnika Tea Bekavca koji je direktor fotografije i montažer.

Spot je snimljen u studiju uz jednostavnu scenografiju koja dočarava kontrast između svijeta jave i sna, svjetla i tame bez korištenja specijalnih efekata.

Pjesmu slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/ja-samo-sanjam

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »