Novosti

Novo u Menartu! Zanosna Maja Bajamić u novom spotu za pjesmu Tranquila!

Objavljeno:

Novo u Menartu! Zanosna Maja Bajamić u novom spotu za pjesmu Tranquila!

Dolaskom proljeća i toplijih dana, Maja Bajamić odlučila je, pod etiketom Menarta, izdati novi singl bržeg ritma pod nazivom „Tranquila“! Pjesmu autorski potpisuju Adis Eminić i Dušan Bačić dok je za produkciju i kompoziciju bio zaslužan Dejan Nikolić.

„Tranquila je pjesma kojoj se posebno veselim. Brži ritam i topliji dani najavljuju i nove početke, a odlasci iz toksičnih odnosa uvijek su bili dobra uvertira za njih.
Puno žena i muškaraca nalazi se upravo u takvima, a zbog načina na koji je priča ispričana i upakirana tekstom,  glazbom i općenito atmosferom, Tranquila je statement- odgovor jedne žene na takav odnos, na toksičnu ljubav koja je ‘živa ali ne diše’. Tranquila je odluka i atraktivan ženski odlazak. Imala sam takvih. Odlična ekipa okupila se i studiu i na setu spota i puno im hvala. Dule i Adis odličan tekst, Dejan aranžman. Make up i hair by Miloš Đorđević , makeup Nataša Miljković. Posebno veselje bilo je stiliziranje koje sam za ovu prigodu odradila sama. Odabrala sam šminku, frizure i odjeću, sjela u auto, odvezla se u Beograd. Odradila sam sedamnaest sati snimanja, ali kada je iza kamere čovjek s prekomilijunskim brojem pregleda Vedad Jašarević - sve je lakše. Već i sutradan sam se vratila u Zagreb. Mastering je odradio sjajni Tom Waltz. Jedan sjajan tim talentiranih ljudi i bilo je nezaboravno. A sada – Tranquila
J– izjavila je Maja.

Pjesmu „Tranquila“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/tranquila

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »