Novosti

„Neizgovorene riječi“ u novom singlu grupe Boa II!

Objavljeno:

„Neizgovorene riječi“ u novom singlu grupe Boa II!

Jedna od najpoznatijih art rock grupa na ovim prostorima - Boa II, predstavlja novi, fenomenalni singl „Neizgovorene riječi“!

„Ovo je pjesma o opraštanju, o opraštanju od nekoga, ali kako je umjetnost puna posuda može se iščitati kao i opraštanje nekomu. Naime stihove sam napisao pod dojmom korone kada nas stalno napušta velik broj ljudi, bez prilike da se oprostimo od svojih najbližih. Puno odnosa u životu se jednostavno prekine bez ostvarenja pravog potencijala.“ – rekao je frontmen grupe Mladen Puljiz.

Na novim materijalima Boa ll radi u sastavu: Mladen Puljiz - vokal, Zvonimir Bučević – bas gitara, Luka Banić - gitara i Elvis Sršen – klavijature.

„Ovaj singl ujedno predstavlja nastavak suradnje s naša dva omiljena suradnika.Glazbeni producent je Saša Miočić koji se preselio u Zadar tako da smo tamo snimali ovog ljeta što je bilo jako ugodno, a spot je rad Dinkobraza Shimca pa smo se jedan vikend zaputili i u Koprivnicu, na žalost bez Luke koji je iz preventivnih razloga ostao doma...“ – izjavio je Puljiz.

Bend koji već desetljećima živi glazbu i stvara hitove uz koje smo odrasli, doživjeli prve ljubavi, odlaske na koncerte i uz koje nas vežu brojne životne uspomene, pratite i dalje na njihovom službenom facebook profilu.

Pjesmu „Neizgovorene riječi“ slušajte i na streaming servisima.

https://backl.ink/143448650

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »