Novosti

Izabela Martinović & Amir Kazić Leo predstavljaju zajedničku suradnju u pjesmi „Samo ne brini za mene“!

Objavljeno:

Izabela Martinović & Amir Kazić Leo predstavljaju zajedničku suradnju u pjesmi „Samo ne brini za mene“!

Izabela Martinović  i Amir Kazić Leo glazbenici su sa solističkim glazbenim karijerama koje traju preko 20 godina te dugogodišnjim estradnim iskustvom diljem regije.

Kroz mnogobrojne zajedničke nastupe i rad u studiju sa stručnim timom te glazbenim producentom i aranžerom Aleksandrom Valenčićem, osjetili su neuobičajenu sinergiju u muziciranju i poimanju glazbe.

Svoju energiju i iskustvo spojili su u jednu zajedničku kompoziciju pod nazivom „Samo ne brini za mene“ koja najbolje dočarava ljepotu naočigled različitih pristupa interpretaciji.

 Autor glazbe i teksta je Amir Kazić – Leo, a aranžman i produkciju potpisuje Aleksandar Valenčić.

Spot za pjesmu sniman je na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku i u hotelu u Pakoštanima pod redateljskom palicom  Boštijana Vučka.

Izabelu Martinović i Amira Kazića – Lea pratite na njihovom službenim Facebook i Instagram profilima.

 Izabela Martinović

Facebook

 Amir Kazić Leo

facebook

Instagram

Pjesmu „Samo ne brini za mene“ slušajte i na Deezeru.

https://www.deezer.com/hr/album/92310872

***

Biografija

Izabela Martinović poznata je široj publici kao pjevačica grupe „Stijene“ s kojom je nastupala od 1995-2001. godine. Dvije pjesme iz tog razdoblja i dalje se često emitiraju: „Znaj, volim te“ pobjednička pjesma sa Splitskog festivala 1996. godine i „Još te volim kao nekada“ s Festivala „Dora“ 1998. U pripremi je njezin 3. studijski album.

Amir Kazić Leo jedan je od najnagrađivanijih izvođača regije u zadnjih 20 godina. Struka ga svrstava među nekoliko najboljih vokala regije. Surađivao je s najboljim autorima s naših prostora, a i sam se dokazao kao vrsni autor i kantautor. Nedavno je objavio svoj 7. studijski album.

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »