Novosti

Nekadašnja pjevačica grupe Svadbas – Ljubica Gurdulić, predstavlja novi samostalni singl „Želim znati“!

Objavljeno:

Nekadašnja pjevačica grupe Svadbas – Ljubica Gurdulić, predstavlja novi samostalni singl „Želim znati“!

Ljubica Gurdulić, pjevačica izuzetnog glasa i autorica brojnih pjesama, predstavlja svoj treći samostalni, autorski singl pod nazivom „Želim znati“ za koji je napisala glazbu i tekst, dok su za mastering, aranžman i produkciju zaslužni Pavle Miholjević i Jura Ferina.

 Spot za pjesmu „Želim znati“, sniman je na jezerima Savica pod redateljskom palicom Maria Borščaka i Nevia Smajića. 

"Pjesma „Želim znati“ govori o upoznavanju dvije osobe u godinama kada smo prerasli romantične predodžbe o životu i svjesni smo da svatko od nas vuče sa sobom neku prtljagu koja nas obilježava.  Da bi odnos imao ikakvu šansu potrebno je upoznati i ono što čuvamo ispod osmijeha. Spot je napravio kreativan dvojac Mario Borščak i Nevio Smajić na jezerima Savica u prohladan sunčan dan, uz nesebičnu pomoć Damira Čička koji je ekipu provozao autom uz Savski nasip.  Video odlično prati dinamiku pjesme, brzom izmjenom kadrova prirode i vožnje u autu te naglašenim kontrastom kolora još uspavane prirode i moje odjevne kombinacije.“ – izjavila je Ljubica.

Ljubica Gurdulić već je godinama prisutna na hrvatskoj glazbenoj sceni. Od mladosti se usmjerila prema glazbenom stvaralaštvu sudjelujući u glazbenim emisijama nacionalne televizije, suradnjom s mnogim bendovima na regionalnoj sceni te kao vokalistica i autorica indie pop glazbe u glazbenom sastavu Svadbas. Ovogodišnju nagradu Porin, Ljubica je otvorila izvevši pjesmu "Treblebass" , grupe Svadbas, koja je 2006. proglašena najboljom pjesmom godine.

Pjesmu „Želim znati“ slušajte i na streaming servisima:

https://bfan.link/zelim-znati

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »