Novosti

EoT - Album „Novo normalno“ od danas na streaming servisima! Pogledajte spot „Luda“!

Objavljeno:

EoT - Album „Novo normalno“ od danas na streaming servisima! Pogledajte spot „Luda“!

Nepokolebljiva trojka EoT nam predstavlja svoj treći studijski album naziva 'Novo normalno' u potpuno novom ruhu. Album predstavlja eksplozivnu kombinaciju punkrocka, heavy metala, i pop-a, stvarajući jedinstveni zvuk koji će oduševiti fanove, a i one koji će to tek postati. Članove EoT-a čine Maja Kolarić (bass/vokal), Boris Kolarić (gitara/vokal) i Goran Glavač (bubnjevi/vokal).

Sa deset, snagom nabijenih pjesama, album istražuje duboke teme egzistencijalizma, ljubavi, tragedije i realnosti života, stvarajući savršenu simbiozu glazbenog izričaja sa sadržajnim i jakim pjesničkim izričajem. Ovo nije samo glazbeni album, već manifest za promjene i inspiracija za sve one koji se bore sa svakodnevicom, izražava osjećaj praznine i bespomoćnosti u surovom svijetu, ali istovremeno potiče na borbu protiv nje, slavi snagu i odlučnost u suočavanju s izazovima života.

EoT album 'Novo normalno' najavljuju singlom 'Luda' koji sirovim zvukom i žestokim tekstom izražava unutarnji nemir i sukob s okolinom, potičući slušatelje da se bore za promjene, protiv nepravde i apatije. Ova moćna pjesma slavi odlučnost da se odupre negativnosti, istražuje teme probuđene svijesti i suočavanja s realnošću te je na taj način i prati glazbeni videospot. U spotu ima više gostiju koji se ujedno bave nekom vrstom umjetnosti u pravom životu i ne posustaju u svojim ciljevima (Bruna Belić, Petar Kovačić, Petar Bijelić, Martin Brozović, Danijel Vrbos, Laura Erceg) te svojim prisustvom potenciraju poruku pjesme da za autentičan život "treba imat' muda".

Na sedam pjesama je autor glazbe i teksta Boris Kolarić, na dvije Maja Kolarić te za jednu, glazbu potpisuje Vladimir Kolarić, a tekst Želimir Sajn. Na aranžmanu je bend radio zajedno, za miks i mastering je zaslužan Henrik Larsson iz Deadmanaudio studija u Stockholmu, dok je album 'Novo Normalno' napravljen po prvi puta u samostalnoj produkciji pod producentskom palicom basistice i vokalistice Maje Kolarić (Hooligan Mauz Studio).

Na albumu imaju dva gostovanja - suradnju s reperom i producentom Fenksta te Krešimirom Ćurićem, gitaristom i vokalom žestokih, i publici dobro poznatih Tight Grips-a. Zanimljivo je isto tako da je bend napravio svojevrsnu viziju pjesme 'U redu' za koju je glazbu napisao Borisov i Majin otac - Vladimir Kolarić, a tekst potpisuje karlovački pjesnik Želimir Sajn.

Bend će održati promociju novog albuma u Karlovcu 18.5. (Ziggy) i 22.6. u Zagrebu (Hardplace) uz predgrupu sugrađana - benda Tight Grips. EoT ne planira stati na dva datuma te će nastaviti promociju i u drugim gradovima što će biti naknadno objavljeno.

Album „Novo normalno“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/eot-novo-normalno

 

 

 

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »