Novosti

SASSJA - Tvoja Chwakka dolazi! Novi album i singl od danas na streaming servisima!

Objavljeno:

SASSJA - Tvoja Chwakka dolazi! Novi album i singl od danas na streaming servisima!

Nakon nekoliko godina pauze od pjesama i koncerata, jedna od najpoznatijih regionalnih tekstopiskinja i MC iz Tuzle – SASSJA, na glazbenu scenu donosi novi album „Chwakka“ koji od danas možete slušati na streaming servisima.

Album interesantnog naziva „Chwakka“, okupio je oko sebe fenomenalno ekipu od Hrvatske do Škotske pa je tako Sassja, na albumu, ostvarila čak tri vokalne suradnje: Dedduh (Who See) iz Crne Gore, MC Bahata (Srbija), Soom T. (Škotska). Na muzici su, osim same Sassje, radili Koolade, Kantriman, Dedduh, Hornsman Coyote, Fokus i Tendo.

foto by Adnan Jašarević

„Čvaka“ je inače slengovski izraz za vrlo sposobnu i snalažljivu, donekle lukavu i „namazanu“ osobu, za nekog tko stvari radi na svoj način, ima iskustva i u svašta se razumije.

„Svaka pjesma je planet za sebe , ali kad poslušaš album u cjelini čut ćeš koliko su sve u istom svemiru i potpuno moje. Žanrovski objektivno šareno, a u svaki od žanrova ću u budućnosti sigurno dublje ući. Tekstove sam pisala u proteklih 5-6 godina za vrijeme te moje pauze od javnosti i koncerata i govore dosta o tome gdje sam bila emotivno i spiritualno.“ – rekla je Sassja.

Izlazak albuma, prati i novi singl „SadSad“, u vokalnoj suradnji s Tendom.

„ Na albumu je tematski ova pjesma, nastavak pjesme „KadKad“. Obje govore o nekom stanju u kojem sam bila u proteklom period, a SadSad je morala prevagnuti kao singl jer je jedino ispravno. Prestani overthinkati i pričati, već sad napravi konkretne korake bez obzira što uvjeti nisu savršeni.“

Tendo o singlu:

“Sadsad je nešto drugačija pjesma od onih koje sam radio posljednjih godina. Mračnije i tvrđe u pojedinim segmentima s naglaskom na električni bass inspiriran synthwave podlogom. U isto vrijeme melodično s vodećom lead melodijom u drugim dijelovima pomoću koje pjesma dodatno dobija na prepoznatljivosti. Sassjin vokal se savršeno uklopa u atmosferu cjelokupne pjesme dok se raspoloženje konstantno smjenjuje, a sjajno leži kao cjelina pokazujući njen talent i adaptaciju u različite glazbene žanrove.“

Album „Chwakka“ slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/sassja-chwakka

Popis pjesama s albuma:

 1. Chwakka
 2. KadKad
 3. SadSad feat. Tendo
 4. Voyam
 5. Ynoj feat. MC Bahata
 6. Sad Tune feat. Soom T.
 7. Na Jali
 8. SadiRadi feat. Dedduh
 9. Dobro jutro Dub feat. Hornsman Coyote
 10. Ona se smije
 11. Vanilija

Vezani sadržaji

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »