Novosti

Novi projekt Miazme - Nikada feat. Lea Mijatović

Objavljeno:

Novi projekt Miazme - Nikada feat. Lea Mijatović

Poznata po svojim prekrasnim baladama, Lea Mijatović odlučila je napraviti odmak i snimiti pjesmu plesnog i modernijeg ritma. „Ova pjesma je stilski miljama daleko od svega što sam do sada radila!“ – bila je to prva reakcija kada je Lea Mijatović čula novu pjesmu Miazme. Ipak, Lea je pjesmi dala jedan novi moment koji je podigao pjesmu na jednu novu, višu razinu.

U režiji Mattea Prodana snimljen je video spot koji pogledajte na sljedećem linku:

 

„Na prvu sam bila iznenađena izborom mene da budem gost na ovoj pjesmi obzirom da je stilski "miljama daleko" od svega što sam do sada radila u svojoj pjevačkoj karijeri, međutim prilikom snimanja u studiju, a i snimanja samog spota zapravo sam se ugodno i prirodno osjećala u ovoj nekoj novoj glazbenoj koži, tako da nadam se da će se i slušatelji isto tako osjećati slušajući je i plešući uz nju cijelo ljeto!“ – rekla je Lea Mijatović

Glazbu i tekst su pisali Marko Matijević Sekul, Boris Kolarić, a aranžman je radio Marko Matijević Sekul @ BETON Music studio.

Pjesmu „Nikada“ slušajte i digitalno:

https://backl.ink/142584613

Vezani sadržaji

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »