Novosti

Matija Cvek ima najprodavaniji album

Objavljeno:

Matija Cvek ima najprodavaniji album

Koliko dugo i željno su fanovi iščekivali novi album Matije Cveka govori činjenica da je album „Vile se ovdje igraju“ u prvom tjednu prodaje zasjeo na PRVO mjesto najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

Skromnog Matiju ova vijest je jako obradovala pa je zahvalio svima što mu i dalje pružaju bezrezervnu podršku i obećao im da će tako nastaviti i dalje.

„Hvala svima koji su preslušali album 'Vile se ovdje igraju'. Hvala svima koji su ga pohvalili - ili kritizirali - upili ga otvorenog uma bez predrasuda i loših namjera. Hvala svima koji su kupili svoj primjerak CD-a ili vinila, hvala što ste ga učinili najprodavanijim, a mene najponosnijim.“ - radosno je poručio Matija

Polako pristižu i prve recenzije pa je tako za Glazba.HR Maja Trstenjak napisala:

„Cvekov novi album predstavlja stranicu novog poglavlja, cjelovito djelo, perfekcionistički nastrojeno u jednostavnom obliku žanra, s pregršt detalja koje je slušateljima samima ostavio na otkrivanje kako bi dodatno naglasio emociju. Malo je pjesnika preostalo među mlađim generacijama, preživjelo teret sadašnjeg vremena prolaznih hitova u kojima je ljubav još prolaznija, no Matija Cvek vraća vjeru u ljepotu stiha i kroz deset pjesama priča priču s početkom, zapletom, vrhuncem i krajem, slikovito i iskreno, kroz mnogobrojne stilske figure, pravilno dozirane i postavljene na ključnim mjestima.“

Nakon ljetne turneje u kojoj je Matija posjetio sve velike i male gradove u Hrvatskoj, koncertni raspored se puni i za jesen/zimu pa ga tako možete čuti uživo na sljedećim mjestima:

17.11. Mostar, dvorana Kosača

25.11. Beograd, Dom Omladine

14.12. Sarajevo, SLOGA

15.12. Zadar

16.12. Makarska

23.12. Bjelovar

26.12. Zaprešić

14.2. Split, ŠC Gripe

16.2. Rijeka, Pogon

23.2. Zagreb, Tvornica kulture

 

Prepustite se i uživajte u novom albumu „Vile se ovdje igraju“ koji je dostupan na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/vile-se-ovdje-igraju

 

Album preko webshopa je dostupan na sljedećim linkovima:

 

www.matijacvek.hr

CD https://www.menartshop.hr/proizvod/vile-se-ovdje-igraju-2/

LP https://www.menartshop.hr/proizvod/vile-se-ovdje-igraju/

 

Matiju Cveka pratite i na njegovom Instragramu i Facebooku

Vezani sadržaji

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »